Frisör och barberare i Sundbyberg

Söker du efter en erfaren och bra frisör i Sundbyberg har du kommit rätt. Martins Salong drivs av Mansour som har över två decenniers erfarenhet av att klippa män. Från den första tiden i Syrien och de senaste tio åren i Sverige. Salongen präglas av ett öppet och luftigt intryck samtidigt som den är belägen centralt i Sundbyberg. Prismässigt ligger salongen väldigt bra till och du får garanterat mycket behandling för dina pengar.

Inte bara en bra frisör i Sundbyberg

Mansour kan även utföra kompletta behandlingar för dig som är extra kräsen med ditt utseende. Följande tjänster kan du få hjälp med om du kommer in till Martins Salong.

  • Bryn och ansiktsplockning med tråd

  • Vaxning av öron

  • Barbering och trimning av skägget

  • Fön och styling

  • En skön hårtvätt

Öppettiderna är flexibla och möjligheten är stor att Mansour kan ställa upp med kort varsel för att lösa dina behov av frisering. I salongen finns även möjligheten att köpa väl utvalda hårprodukter som även används i det dagliga arbetet.
Utanför salongen finns det gott om parkeringsplatser för både bil och cykel. Tar du bussen stannar 515 precis efter dörren och duvbos tunnelbana når du på 3 minuters rask promenad.

Men vem är Martin då?

Ibland är saker ologiska vid första ögonkastet. Det är inte svårare än att Martin är Mansours son som fick bestämma vad frisörsalongen skulle döpas till. Då Mansour är en tvättäkta familjefar ville han vara sin son till lags och döpte således salongen efter honom. Jag som skriver detta är en trogen kund till Mansour sedan flera år tillbaka. Nu när min dotter är tillräckligt stor får även hon följa med när det är dags för frisörtiden, både för mig och henne.
Dessutom får vi alltid en trevlig vinkning när vi passerar salongen utan att ha ett ärende in dit.

Ska du testa en ny frisör i Sundbyberg är det Mansour som är rätt man för dig.
Hälsa från Hasan. Då blir han extra glad.